Как да поръчам

За целта използвайте бутоните “Купи онлайн” към всеки продукт. След като получим поръчката, ще се свържем с Вас, за я потвърдим и да уточним наличността на поръчаната стока. Поръчки получени в събота и неделя или официални почивни дни се обработват през следващият работен ден.

Други начини за поръчка

  -  Поръчка по телефон. Можете да поръчате исканите от вас продукти на тел. 052/ 739 440, 739 450, 739 460 всеки работен ден от 9,00до 17,00 часа.
  - Поръчка по факс. Ако желаете, можете да поръчате продукти и по факса, но не забравяйте да включите необходимата информация: име, адреси за доставка и фактуриране, начини на доставка и плащане, телефон, факс за кореспонденция, точно описание на желаните продукти. Поръчайте на факс 052/ 749 400 всеки работен ден от 9,00 до 17,00 часа.
  - Поръчване по email. Можете да поръчате и изпратите попълнена от вас заявка за продукти по email. Но не забравяйте и в този случай да включите необходимата информация: име, адреси за доставка и фактуриране, начини на доставка и плащане, телефон, факс за кореспонденция, точно описание на желаните продукти. За заявки по email използвайте адрес: orders@vartec.bg.

Всички права запазени © 2015 ВарТек. Дизайн и поддръжка Дот Медиа