Нова банкнота от €50 в обращение от 4 Април 2017

Нова банкнота от €50 в обращение от 4 Април 2017

27.03.2017

На 4 Април 2017г. Европейската Централна Банка (ЕЦБ) ще пусне в обращение нова банкнота от 50 евро. Банкнотата има някои иновативни характеристики за сигурност, като т.нар. "прозорец" или прозрачен участък в холограмата. Банкнотата от €50 е четвъртата по ред от новата серия евро банкноти, която ще бъде пусната в обращение. Тя е предшествана от новата банкнота от €5 (май 2013), новите €10 (септември 2014) и новите €20 (ноември 2015).

Safescan ви гарантира сигурност и спокойствие
Всички детектори, банкнотоброячни машини и машини за броене на монети и банкноти на Safescan вече са оборудвани с последната технология и най-новия софтуер и са готови за броене на новите банкноти от €50. Това означава, че можете спокойно да продължавате да броите, сортирате и проверявате вашите банкноти с максимална сигурност, гарантирана от Safescan.

 

Как да актуализирате вашето устройство?
Safescan непрекъсната актуализира своя софтуер и затова още преди банкнотата от €50 да бъде пусната в обращение, Safescan публикува ъпдейт в раздел downloads. Просто изберете вашето Safescan устройство от падащия списък и запазете пакета с актуализацията на вашия компютър. Пакетът съдържа инструмент за актуализация, файл за актуализация на валутата и подробни инструкции на няколко езика.

Актуализацията на вашето устройство е изключително лесен процес и може да бъде направена чрез USB порт или MicroSD карта. Това отнема само няколко секунди, безплатно е, и след това сте готови да проверявате и броите новите банкноти от €50.


Всички права запазени © 2015 ВарТек. Дизайн и поддръжка Дот Медиа