Твоята кошница е празна!
шредер HP Pro Shredder 18CC

шредер HP Pro Shredder 18CC


Каталожен номер: 2813

Наличен

цена 679,00 лв. без ДДС

Цена: 814,80 лв. с включен ДДС
Желаете ли тези продукти на преференциална комплектна цена?Изберете ги и ще бъдат включени в поръчката.
  • бр.
    Цена: 22,50 лв. без ДДС
    Регулярна цена: 25,00 лв. без ДДС
  • бр.
    Цена: 22,50 лв. без ДДС
    Регулярна цена: 25,00 лв. без ДДС

Бърза поръчка
Бърза поръчка

шредер HP Pro Shredder 18CC

ID: 2813
шредер HP Pro Shredder 18CC

цена 679,00 лв. без ДДС

Цена: 814,80 лв. с включен ДДС

Моля оставете име и телефон и наш служител ще се свърже с вас за уточняване на детайлите по поръчката.

Поръчай на: 0700 200 19

Производител : HP

При напречно рязане, HP Pro Shredder 18CC надеждно унищожава вашите чувствителни фирмени данни с капацитет на рязане до 18 листа A4. С  високо ниво на защита P-4, висококачественият шредер за документи раздробява вашите лични документи като фишове за заплати или трудови договори на изрезки с размери 4 mm x 35 mm в съответствие с GDPR.  Mобилeн e  благодарение на четирите си колелца.  HP Pro Shredder 18CC впечатлява с изключително тих работен шум от само 55 децибела и дълго време на работа от 30 минути.

 

С капацитет на коша 25 литра, HP Pro Shredder 18CC има сравнително голям кош за отпадъци за нарязания материал. Индикатор показва кога кошът за отпадъци трябва да се изпразни или  не е поставен правилно.

 

Забравили ли сте да изключите шредера? Това не е голям проблем, защото след 30 минути съвременният шредер автоматично превключва в режим на Stand by и има консумация на енергия от само 0,5 вата. В допълнение към индикатор за прегряване и претоварване, както и функция за автоматично стартиране и спиране, HP Pro Shredder 18CC е оборудван с технология против засядане на хартия. Това означава, че машината ще спре и ще върне материала обратно, ако случайно се опитате да унищожите повече от 18 листа наведнъж.

 

Разбира се, кредитните карти, кламерите и телчетата не създават никакви затруднения на шредера с интуитивната му работа и лесно ще бъдат унищожени.

 

Както всеки друг шредер, HP Pro Shredder 18CC трябва редовно да се почиства от прах и остатъци от хартия, за да се оптимизира производителността му. С правилната грижа и почистване на шредера ще постигнете добър дългосрочен резултат на унищожаване, ще удължите живота на машината и ще поддържате приятно тих работен шум. За тази цел използвайте смазващ флуид или предварително намаслени листи.

ниво на сигурност по din66399: P-4
размер на отпадъка: 4 x 35 mm
Точен капацитет на унищожаване: 18 листа
обем на коша: 25 литра
ширина на работния отвор: 220 mm
ниво на шума: 55 db
телбод/кламери: да
кредитни карти: да
гаранция на машината: 2 години
непрекъсната работа: 30 минути

Може да свалите информацията от тук

Продуктов лист. PDF


Все още няма отзиви за този продукт