Твоята кошница е празна!
За клиенти

За клиенти

Гаранция и сервиз

Вартек Благоеви ООД издава гаранционна карта на продуктите, които подлежат на гаранционно обслужване, в която са фиксирани сроковете и условията на гаранция.

Условия на гаранционното обслужване:

Прочети още

Срокове и доставка

Доставката е БЕЗПЛАТНА за Вас, когато стойността на поръчката надвишава сумата от 200 лв. без ДДС. Поръчаните от Вас продукти ще Ви бъдат изпратени чрез куриерска фирма SPEEDY.

За поръчки под 200 лева без ДДС, поръчките се изпращат с транспортни разходи за сметка на клиента. Не се начисляват във фактурата.

Прочети още

Начини на плащане

Плащане по банков път - с платежно нареждане след като бъде направена поръчка и тя бъде потвърдена;

Плащане при доставка на куриера (Пощенски паричен превод) - плащането на поръчката се извършва в момента на получаване на стоката на представителното лице на куриерската фирма, извършила транспортирането;

Прочети още

Връщане на стока

ОТКАЗ  ОТ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА:

На основание чл. 50 от ЗЗП потребителят има право да се откаже от договора от разстояние без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи (с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП) в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, или когато потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно – считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приеме последната стока.

Прочети още

3 години удължена гаранция Safescan

Всички продукти на Safescan, са произведени в съответствие на високите стандарти за качество и сигурност. В резултат на това, продуктите на Safescan могат да имат удължена 3 годишна гаранция*.

 

Прочети още

Последни новини