Твоята кошница е празна!
За нас

За нас

ВАРТЕК БЛАГОЕВИ ООД е водеща компания в България, специализирана във вноса и сервиза на висококачествени машини и оборудване. Ние сме официален вносител и оторизиран сервиз за редица световно известни марки, включително SAFESCAN, HP, REXEL, BONSAII, GENIE, OLYMPIA, INTIMUS, LEITZ TRUSENS, PITNEY BOWES и CAMO.

Нашата мисия е да предоставим на клиентите си най-добрите продукти и услуги, които да отговарят на техните уникални нужди и изисквания. Ние предлагаме широка гама от продукти, включително банкнотоброячни и монетоброячни машини, детектори, системи за контрол на работното време, шредери, ламинатори, пречистватели на въздух, мейлинг машини и машини за броене и сортиране на ваучери. С гордост сътрудничим с Köster GmbH, водеща компания в областта на машинното и формово строителство. 

Ние сме посветени на предоставянето на най-висококачествените продукти и услуги на нашите клиенти, като по този начин подкрепяме тяхната работа и успех.

Нашата мисия е да предоставим решения, които отговарят на уникалните нужди на всеки клиент. Ние вярваме, че успехът идва от създаването на дълготрайни партньорства с нашите клиенти, като работим заедно, за да постигнем общите ни цели.

Ние сме горди с нашия екип от професионалисти, които са посветени на предоставянето на надеждни и ефективни решения. Нашата експертна команда е винаги на разположение, за да помогне на нашите клиенти да постигнат максимален успех.

Благодарим ви, че избрахте нас като вашия доверен партньор. Ние се радваме на възможността да работим заедно за постигане на вашия бизнес успех.

ВАРТЕК БЛАГОЕВИ ООД е вашето доверено решение за всички ваши нужди от оборудване. Свържете се с нас днес, за да разберете как можем да ви помогнем.

Посетете ни и на специализирания  ни сайт:

www.safescanshop.bg Банкнотоброячна техника и детектори за фалшиви банкноти на холандския производител Safescan

Последни новини