Работите от дома? Вземете шредер за хартия!

Планирате ли да работите от дома поради настоящата ситуация в света? Тогава е важно да запазите поверителните бизнес документи на сигурно място в отдалеченото си работно пространство, за да предотвратите рискове за сигурността. Това е необходимо поради законодателството за поверителност и за да се предотврати евентуално изтичане на лични и бизнес данни. При създаването на нов домашен офис се препоръчва да поставите шредер за хартия в списъка си с основни съоръжения, необходими за безопасна работа от дома.

Кой шредер за хартия е най-добре да се използва за сигурно домашно работно пространство?

1.Изберете степен на сигурност поне P-3 за сигурно раздробяване на общи поверителни документи.

2.За унищожаване на силно поверителни документи се препоръчва да се използва шредер с ново на сигурност поне P-5.

3. Когато избирате шредер, проверете капацитета (най-малко 6 листа наведнъж) и вместимостта на кошчето (най-малко 10 литра).

Препоръчваме Ви:

Кликнете върху картинките за повече информация за шредерите.
Как да запазите хартиените копия с поверителна информация на сигурно място в домашния си офис? Използвайте шредер за хартия.

Трябва ли да използвате принтер за документи на отдалеченото си работно пространство? Или редовно използвате документи на хартия с поверителна информация, за да извършите правилно работата си от вкъщи? Тогава силно се препоръчва да имате в домашния си офис шредер, за да пазите поверителна информация за вашия бизнес, колеги и клиенти в безопасност и сигурност.