Твоята кошница е празна!
HP OneLam Combo A3-тример и ламинатор

HP OneLam Combo A3-тример и ламинатор


Каталожен номер: 3162

Наличен

цена 129,00 лв. без ДДС

Цена: 154,80 лв. с включен ДДС
Желаете ли тези продукти на преференциална комплектна цена?Изберете ги и ще бъдат включени в поръчката.
  • бр.
    Цена: 12,00 лв. без ДДС
    Регулярна цена: 17,00 лв. без ДДС

Бърза поръчка
Бърза поръчка

HP OneLam Combo A3-тример и ламинатор

ID: 3162
HP OneLam Combo A3-тример и ламинатор

цена 129,00 лв. без ДДС

Цена: 154,80 лв. с включен ДДС

Моля оставете име и телефон и наш служител ще се свърже с вас за уточняване на детайлите по поръчката.

Поръчай на: 0700 200 19

Производител : HP

HP OneLam Combo A3 е ламинатор с интегриран тример, което прави още по-лесно изрязването на вашите документи. Чрез използването на предварително зададените ъгли и сантиметровата мрежа вашите ламинирани документи могат лесно да бъдат изрязани до желания размер. Подобно на другите ламинатори от гамата HP OneLam, той е подходящ както за горещо, така и за студено ламиниране. С дебелина на фолиото от 75/80 до 125 микрона можете да защитите вашите снимки, разписания или важни документи, от визитни картички до формат А3 от замърсяване и влага.

 

 

Интуитивен функционален бутон на HP OneLam Combo A3 се използва за задаване на необходимата температура. След избор на дебелината на фолиото, той е готов за употреба след 2-4 минути.

 

Интегрираният ролков нож, ножът за заобляне на ъгли и стартовият комплект от 15 части, състоящ се от три фолиа A4, четири A5, четири A6 и четири фолиа за визитки, всички те осигуряват незабавно ламиниране. Ъгловият нож може да се съхранява в практично отделение под уреда, за да имате винаги под ръка аксесоарите.

 

Универсалното устройство ламинира със скорост от 400 милиметра в минута, което съответства на малко над 60 секунди за документ A3.

 

Случайно сте поставили филма с ламиниращия документ под ъгъл и е станало засядане на хартия? Няма проблем, защото с натискане на лоста за освобождаване на ролката, фолиото се освобождава и може внимателно да се издърпа от входната страна.

 

Ако забравите да изключите HP OneLam Combo A3, надеждният помощник автоматично преминава в режим на готовност след 30 минути.


Все още няма отзиви за този продукт