Твоята кошница е празна!
Ламинатор HP OneLam 400 A4

Ламинатор HP OneLam 400 A4


Каталожен номер: 3160

Наличен

цена 99,00 лв. без ДДС

Цена: 118,80 лв. с включен ДДС
Желаете ли тези продукти на преференциална комплектна цена?Изберете ги и ще бъдат включени в поръчката.
  • бр.
    Цена: 12,00 лв. без ДДС
    Регулярна цена: 17,00 лв. без ДДС

Бърза поръчка
Бърза поръчка

Ламинатор HP OneLam 400 A4

ID: 3160
Ламинатор HP OneLam 400 A4

цена 99,00 лв. без ДДС

Цена: 118,80 лв. с включен ДДС

Моля оставете име и телефон и наш служител ще се свърже с вас за уточняване на детайлите по поръчката.

Поръчай на: 0700 200 19

Производител : HP

HP OneLam 400 A4 е компактен ламинатор за многостранна употреба в хоби сектора и домашния офис и пасва добре на всяко бюро. Този модерен ламинатор е подходящ както за горещо, така и за студено ламиниране и запечатва вашите документи от визитни картички до формат А4. Използва се интуитивен функционален бутон за задаване на необходимата температура въз основа на дебелината на фолиото и е готов за употреба след 2-4 минути. Доставя се заедно с с тример с линийка за рязане,  уред за заобляне на ъгли и стартов комплект фолиа от 15 части, състоящ се от три броя A4, четири A5, четири A6 и четири фолиа за визитки, така че можете да започнете ламинирането веднага. Тримерът за рязане може да се съхранява в удобно отделение под устройството, за да имате винаги под ръка аксесоарите.

 

С надеждния HP OneLam 400 A4 не само можете да ламинирате вашите рецепти, снимки или детски рисунки, но и карти за игра или други, стига да не са по-дебели от 0,5 мм, включително фолиото за ламиниране.

 

Ламинаторът работи със скорост от 400 милиметра в минута и следователно запечатва документ DIN A4 за максимум 45 секунди. Сгъваемият капак не само служи като практична помощ при поставяне, но също така прави ламинатора спестяващ място.

 

Подходящ е за ламиниране с фолио с дебелина от 75/80 микрона до 125 микрона.

 

В допълнение към главния ключ за включване и изключване и функционалния бутон, ламинаторът има и лост за освобождаване на ролката: Ако сте поставили фолиото в ламинатора под ъгъл, това може да доведе до засядане на фолиото. След отключване ламиниращото фолио може да се освободи внимателно откъм входната страна и задръстването на фолиото да се отстрани.

 

Случайно да сте забравили да изключите ламинатора? Няма проблем, HP OneLam 400 A4 автоматично преминава в режим на готовност след 30 минути и спира процеса на нагряване.

формат: А4
фолио: до 125 мик.
скорост на ламиниране: 400 мм/мин
гаранция: 2 години
максимален формат: А4
време за загряване: 4 мин.
макс.дебелина на документа: 0.5 мм

Може да свалите информацията от тук

Продуктов лист. PDF


Все още няма отзиви за този продукт